Over ons

  • Cafetaria Trio is opgericht in 1975 door Martie en Hermien Postma, samen met twee partners. De naam Trio verwijst naar de drie partners. 
  • Binnen een paar jaar zijn Martie en Hermien alleen eigenaar, de partners worden uitgekocht.
  • In 1982 wordt een eerste medewerker in dienst genomen. Het aantal personeelsleden is nu negen, die veelal cafetaria-ervaring hebben en lange tijd blijven. Zo is Martin Hartendorp al sinds 1991 in dienst.
  • In 2010 treedt Martie uit het bedrijf en stapt zoon Hans in.
  • Vrijwel vanaf het begin bedenken Martie en Hermien eigen producten, die ze eerst laten proeven door vaste gasten en leveranciers.
  • In 1990 beginnen ze met het maken van eigen gehaktballen in een kleine ruimte achter de cafetaria. Reden: om in de rustige uurtjes werk voor medewerkers te hebben. De platte Trio-bal groeit uit tot een topper. De productie stijgt van 50 per week voor alleen hun eigen zaak naar een paar duizend per week nu die nu ook worden geleverd aan collega-cafetaria’s, tankstations, bedrijfskantines en sportverenigingen.
  • Een ander topper is de smaakvolle sesamburger. En sinds oktober 2015 verkocht Trio de zelfbedachte gehaktspiekers. Zo zijn er veel meer producten die zelfs zijn bedacht en zelf worden gemaakt in de ruimte achter de cafetaria. Dat was toen, dat is nu nog steeds.
  • Trio heeft naast het bekende aanbod van cafetaria’s niet alleen diverse eigen producten. Er is steeds meer vraag naar gezond eten en daar speelt ze natuurlijk op in. Er wordt verantwoord gefrituurd, groenten spelen een steeds grotere rol. Als wensen van klanten uitvoerbaar zijn, wordt er op ingespeeld.