Verse gehaktballen

Ongeveer een kwart eeuw geleden begon Martie Postma, samen met zijn vrouw
Hermien Postma - te Paste met de bereiding van zijn fameuze "gehaktballen", volgens nog altijd geheim recept. Liefhebbers prijzen de grove structuur van het gehakt en de vers gesneden uien die de gehaktbal zo smeuïg maken.

Naast onze gehaktbal uit de jus die wij hierboven omschrijven, hebben wij ook ons
“balletje koud”. Dit is een koude gehaktstaaf die geen gehaktbal genoemd wordt doordat deze meer brood bevat. Dit balletje koud is het lekkerste om zo in de hand op te eten met beetje fritessaus om hem heerlijk erin te dippen.

Sinds oktober 2015 zijn we begonnen met een variant op onze alom bekende gehaktbal genaamd de “gehaktspiekers”. Dit zijn kleine gehaktstaafjes die even worden gefrituurd. Hierdoor krijgen deze gehaktstaafjes een krokant jasje wat de smaak ten goede komt.

Onze gehaktballen zijn tevens verkrijgbaar voor andere horeca gelegenheden, tankstations, sportkantines en bedrijfskantines. Vraag voor meer informatie aan de balie of via het contactformulier.